100K omzet, volledig door Facebook Ads? Je bent dichterbij dan je denkt. Ontdek het tijdens de 100k challenge

Ga jij de uitdaging aan? In 14 dagen begeleiden wij jou op weg naar € 100.000 omzet, volledig uit Facebook ads. En ja, dit is haalbaar. Ontdek de geheimen van 5 ondernemers die dankzij onze Facebook Business methodes de barrière van 100K (soms zelfs 1 miljoen) hebben doorbroken. 

Je kunt GRATIS deelnemen aan de challenge

Het is gratis, wat heb je te verliezen?

"Hoe zou het zijn als je nog voor het einde van dit jaar € 100.000,- extra omzet realiseert, dankzij de kracht van facebook?"

In de afgelopen vijf jaar heb ik duizenden ondernemers mogen helpen en heb ik mogen ervaren wat een enorme invloed Facebook en Instagram kunnen hebben op het resultaat van bedrijven. Vooral zelfstandigen en MKB-bedrijven profiteren van de kracht van Facebook. Deze kracht zou ik ook graag aan jou laten zien. Meld je daarom gratis aan voor mijn éénmalige 100K Challenge.


Je kunt jezelf hieronder inschrijven.


- Mark Bongers

De 100k challenge agenda - 5 avondtrainingen

Durf jij de challenge aan? In de 14 dagen tijd gaan we aan de slag met jouw strategie, werken we jouw advertenties en funnels uit op weg naar die € 100.000,- omzet. Maak kennis met onze 5 live trainingsdagen:

MAANDAG 27 september 19.30u:
Jouw 100k Gameplan (strategie)

Kjell Fruytier, al 4 jaar internet ondernemer. Maar sinds 14 augustus 2020, samen met Nomi, begonnen met Exkuus. Met onze hulp wisten zij een omzet te realiseren van €60.000,- p/m. Vervolgens lukte het hen om in 3 maanden van €60.000 omzet p/m naar €150.000 omzet p/m te schalen, volledig dankzij Facebook ads. 


Tijdens deze sessie zullen we samen met jou aan de slag gaan om het 100K Gameplan te implementeren in jouw business. Natuurlijk delen Kjell en Nomi de fouten die zij gemaakt hebben in dit traject maar ook de oplossingen. Dit helpt jou zodat jouw business kan groeien.


Te gast:

Exkuus, Kjell en Nomi.
Geschaald van € 60.000,- p/m naar € 150.000,- p/m in 3 maanden.

WOENSDAG 29 septEMBER 19.30U:
de 100k facebook advertentieformule 

De tweede live online training staat in het teken van het inzetten van je Facebook en Instagram advertenties. Aan de hand van onze 100K Facebook Ads Formule gaan we samen met jou stap-voor-stap aan de slag met de essentiële stappen in de Ads Manager van Facebook om jouw hele marketingfunnel neer te zetten als een huis. 


Dit doen wij samen met Milo Verhoeven. Milo is als Social Media Strategist de drijvende kracht achter tientallen campagnes van bedrijven die dankzij deze formule zijn gegroeid naar zelfs ‘7 figure’ omzetten.


Te gast:

Milo Verhoeven - Social Media Strategist 

MAANDAG 4 OKTOBER 19.30u:
de 100k automatische upsell funnel

Als er iemand veel weet over upsells in online campagnes, dan is het Peggy Leenders wel. Peggy volgde in 2019 de Facebook Business Mastery en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende vrouwelijke online business coaches van Nederland. Haar expertise? Het bouwen van de perfecte Upsell Funnel. 


Te gast:

Peggy Leenders - Online Business Coach

woensdag 6 oktober 19.30u: 
De 100k opschaal Formule

Niels Bosman, hij is één van de meest kleurrijke ondernemers die ik ooit heb ontmoet. Ooit solliciteerde hij bij mij, maar ik nodigde hem niet uit voor een tweede gesprek. Niels kwam verward over. 


Later bleek hij te kampen te hebben met verslavingen en zat aan de grond. Toch klom hij uit deze moeilijke periode en startte MakkelijkAfvallen, een online platform op het gebied van gezonde voeding. 


Hij volgde de Facebook Business Mastery en heeft sindsdien zijn imperium weten op te schalen tot meer dan 100.000 volgers en financieel tot de illustere '7 figures'. Niels gaat mij in de praktijk laten zien hoe onze 100K opschaalmethode hem letterlijk zijn leven terug heeft gegeven.


Te gast: 

Niels Bosman - Oprichter MakkelijkAfvallen

Maandag 11 oktober 19.30u:
De 100k mindset voor consistente groei

Consistent blijven groeien met een vlijmscherpe focus. Het klinkt leuk, maar hoe houd je dit vol? En hoe belangrijk is je mindset voor je uiteindelijke succes? Bas van der Putten is te gast. Ik ken niemand met meer doorzettingsvermogen, veerkracht en positiviteit. 


Hij werd landelijk bekend met zijn faillissement, maar zit nu weer in de lift. Als iemand de ‘juiste mindset’ heeft dan is Bas het wel. Hij deelt eigen verhalen én kennis uit zijn onuitputtelijke onderzoek naar zelfontwikkeling en veerkracht.


Te gast:

Bas van der Putten - CEO NL BILLIT & Spreker Basvanderputten.com

Het is gratis, wat heb je te verliezen?

Geen theoretisch gedoe, maar praktijk! Er is meer...

 Na 14 dagen heb jij alles staan wat nodig is om 100K (extra) omzet via Facebook ads te realiseren. Niet voor niets hebben we de dagen uit gesmeerd over een langere periode. Dit geeft jou de tijd om het geleerde direct toe te passen in de praktijk. Bovendien hebben we nog veel meer voor je dan alleen deze sessies:

Complete 100K E-learning Cursus

De Complete E-learning Cursus welke bestaat uit meer dan 10 uur aan trainingsvideo’s op het gebied van funnels, doelgroepen, copywriting en het beoordelen en opschalen van je Facebook  advertenties. 1 Maand lang heb jij toegang tot deze e-learning.

100K Community support

Je krijgt 1 maand toegang tot de 100K-community waarin je terecht kunt met al je vragen. Wij helpen je dagelijks om je doelstellingen van deze challenge te bereiken. Zo weet je zeker dat je nooit zult vastlopen. Vanaf het moment van aanmelding kun jij starten aan de hand van de e-learning

Gratis tool voor je eigen
landingspagina tijdens de challenge periode

Krijg 1 maand lang gratis toegang tot Adpage. Met Adpage kun je zonder technische kennis, super snelle landingspagina's en salespagina's (laadtijd < 1 sec.) voor je Facebook en Google advertenties maken. Laadtijd is een belangrijke succes factor voor je Facebook en Google Ads. Hoe korter de laadtijd hoe meer leads en klanten.

Volledige Apple Update Kit

Hiermee kun jij eenmalig op de juiste manier stap-voor-stap de Facebook pixel en Conversion API instellen om ervoor te zorgen dat jouw Facebook advertenties 100% meetbaar zijn.

"100K Omzet uit Facebook, is dat wel realistisch?"

Ik geloof oprecht dat ELKE ondernemer in staat is om de mijlpaal van € 100.000,- omzet met Facebook marketing te realiseren.


Natuurlijk, je verdienmodel moet kloppen en er moet vraag zijn naar je product of dienst. Zo zijn er nog wel meer factoren die het uiteindelijke succes van je marketingstrategie beïnvloeden.


Je zult echter ontdekken, dat wanneer alle randvoorwaarden goed staan, een (extra) omzet van € 100.000,- dichterbij is dan je denkt.


Als je € 1000,- omzet kunt realiseren, dan kun je ook naar een ton. "Als iets lukt in het klein, dan lukt het ook in het groot."


De vraag is ook hoe snel je deze mijlpaal zult bereiken. De ene ondernemer zal 24 maanden nodig hebben om tot die ton te komen, terwijl een andere het al lukt binnen één maand.


Afhankelijk van je eigen ambities met je bedrijf zal dit tijdspad er voor iedereen anders uit zien.


Eén ding vind ik echter voor iedereen belangrijk: focus op een harde, meetbare doelstelling. Een ton is heel duidelijk en geeft je ook een bepaalde energie. Verlies dat doel niet uit het oog. Wij gaan je helpen om het pad naar die ton te bewandelen. Het is vervolgens aan jou binnen welk tijdsbestek je deze mijlpaal neerzet.

Dit is wat andere ondernemers zeggen over onze trainingen & challenges

Echt een aanrader om de webinars van Mark te kijken. Ik heb er al meerdere gezien, hij geeft zoveel tips waar je wat mee kan. En super duidelijk ook������

Geplaatst door Samantha Mank op Dinsdag 13 juli 2021

Trainingen bij Mark Bongers zijn altijd heel leerzaam en zeer interessant! Voor iedereen die aan de slag wil met Facebook Marketing een aanrader!

Geplaatst door Hendrine van Walbeek op Dinsdag 13 juli 2021

Gisteren een super gaaf webinar gevolgd over FB adverteren. Mark is niet te beroerd om heel veel te delen: duidelijk,...

Geplaatst door Eltje de Klerk op Dinsdag 13 juli 2021

Een zeer interessante webinar, als je goed luistert krijg je veel nieuwe inzichten. Je krijgt gelijk feedback en tools om al iets kunnen veranderen. Dit is echt een aanrader

Geplaatst door Mamat Blendss op Dinsdag 3 augustus 2021

Heel interessant en leuk webinar gevolgd van Mark Bongers Academy. Je kunt aan alles merken, dat Mark heel veel van Facebook marketing / advertising weet en dat hij die kennis graag deelt. Een dikke aanrader.

Geplaatst door Ronny van Dooren op Dinsdag 13 juli 2021

Het gratis webinar van Mark Bongers Academy gevolgd. Mark heeft veel inzichten gedeeld en daarmee laten zien dat hij echt begrijpt hoe het werkt. Voor beginner en gevorderde een aanrader!

Geplaatst door Gerard Roosengarten op Maandag 12 juli 2021

Wij garanderen je de beste KEUZE ooit. 

Vergelijkbare programma's worden verkocht voor € 997,- of meer. En zelfs dan zou het elke euro meer dan waard zijn. Maar dit keer kiezen we ervoor om deelname bereikbaar te maken voor iedereen.


Schrijf je NU GRATIS in.

Dit is het meest ambitieuze online business programma dat je momenteel kunt volgen. Laat deze kans niet schieten...

van: €997,-
NU: Gratis

Het is gratis, wat heb je te verliezen?

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.


DISCLAIMER:

De trainingsprogramma’s die wij aanbieden zijn ontworpen om waarde toe te voegen voor ondernemers en marketeers in Nederland en België. De resultaten die op deze pagina worden weergegeven zijn in het verleden behaald door andere ondernemers aan de hand van onze ideeën, informatie (kennis), programma’s of strategieën. Zij hebben hier hard voor moeten werken, tijd en geld voor geïnvesteerd. Dit biedt dan ook geen garantie dat jij geld zal verdienen met onze ideeën, informatie, programma's of strategieën. De resultaten die jij behaalt zijn jouw volledige verantwoordelijkheid. Niets op onze website of emails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten.


Mocht je hierover vragen hebben, aarzel niet om ons hierover te contacten:

Mark Bongers Academy

Velmolenweg 52b-54b 

5404 LD, Uden

KvK nummer: 69044813

BTW nummer: NL857703705B01

E-mail: info@markbongers.nl

Tel: 0413-395241