Mark is jarig en trakteert: COMPLETE 5-daagse € 997,- Facebook & Google Ads Cursus GRATIS (start: 19 april) 🥳

WE PAKKEN UIT MET DE GRATIS 5-daagse Facebook & Google Ads CHALLENGE. Wat gaan we doen? Je krijgt heel de maand april toegang tot een compleet e-learning programma met tientallen video’s (iedere week nieuwe trainingsvideo's), een werkboek en van 19 april tot 26 april 5 dagen lang coaching van Suzan (Google Specialist) en Mark (Facebook Specialist).  Alles met het doel om next level resultaat uit Facebook en Google advertenties te halen.

Het is volledig gratis en je kunt direct starten

Nr. 1 opleider van Nederland voor Facebook & Instagram marketing voor meer bereik, leads, klanten en fans

5

87.000+

30.000+

Jaar ervaring

Deelnemers online trainingen

Fans

Hoi, mijn naam is Suzan van HeckIk ga je tijdens deze challenge helpen aan meer aanvragen, leads en verkopen door het inzetten van advertenties binnen Google.
Ik heb ruim 15 jaar ervaring als marketeer in vele verschillende branches.
Ga jij ook samen met mij en Mark aan de slag om jouw marketing funnel effectief in te richten? 

- Suzan van Heck

In de afgelopen vijf jaar heb ik duizenden cursisten mogen helpen en heb ik mogen ervaren wat een enorme invloed Facebook en Instagram kunnen hebben op het resultaat van bedrijven. Vooral zelfstandigen en MKB-bedrijven profiteren van de kracht van Facebook. Deze kracht zou ik ook graag aan jou laten zien. Meld je daarom gratis aan voor deze éénmalige 5-daagse Challenge.

Je kan je hieronder vrijblijvend inschrijven.


- Mark Bongers

Het is volledig gratis en je kunt direct starten

Complete E-learning Cursus

De Complete E-learning Cursus welke bestaat uit meer dan 10 uur aan trainingsvideo’s op het gebied van funnels, doelgroepen, copywriting en het beoordelen en opschalen van je Facebook en Google advertenties. De gehele maand april (2021) heb jij toegang tot deze e-learning. Iedere week wordt de e-learning aangevuld met nieuwe video's en opdrachten. Hiermee ga je dus stap-voor-stap aan de slag met de stof.

Challenge-week met 5 live trainingsdagen

Tijdens de Challenge-week gaan we daadwerkelijk starten met het leren combineren, optimaliseren en opschalen van je Facebook en Google advertenties. We starten op 19 april 2021 om 10:00u met de eerste live online training. Vanaf dan volgt 5 dagen lang elke dag een live online training.

PDF werkboek

Je ontvangt het Handboek voor de 5-Daagse Facebook en Google Ads Challenge. Een praktisch werkboek met daarin de belangrijkste stappen wanneer je effectief wilt adverteren op Facebook en Google.

Community support

Je wordt toegevoegd aan de Challenge-community waarin je terecht kunt met al je vragen. Wij helpen je dagelijks om je doelstellingen van deze Challenge te bereiken. Zo weet je zeker dat je nooit zult vastlopen. Vanaf het moment van aanmelding kun jij starten aan de hand van de e-learning

Gratis toegang tot Adpage

Met Adpage kun je zonder technische kennis, super snelle landingspagina's en salespagina's (laadtijd < 1 sec.) voor je Facebook en Google advertenties maken. Laadtijd is een belangrijke succes factor voor je Facebook en Google Ads. Hoe korter de laadtijd hoe meer leads en klanten.

Volledige Apple Update Kit

Hiermee kun jij eenmalig op de juiste manier stap-voor-stap de Facebook pixel en Conversion API instellen om ervoor te zorgen dat jouw Facebook advertenties 100% meetbaar zijn.

Het is volledig gratis en je kunt direct starten

Samen met jou gaan wij graag de uitdaging aan om in 5 dagen tijd een dijk van een Facebook & Google Ads Strategie te lanceren

Sinds 2015 helpen wij ondernemers en professionals om succesvolle Facebook advertentiecampagnes te bedenken, maken en opschalen. 


In deze vijf jaar hebben we bij duizenden cursisten mogen ervaren wat een enorme invloed Facebook en Instagram kunnen hebben op het resultaat van bedrijven. Vooral zelfstandigen en MKB-bedrijven profiteren van de kracht van Facebook. En dat is geweldig te zien!


We zijn in Nederland marktleider op het gebied van Facebook en Instagram trainingen en opleidingen. Door continu te blijven investeren in onze kennis en vaardigheden, kunnen we deze positie behouden.


Behalve dat wij met onze trainingen en opleidingen ondernemers helpen om alles uit hun Facebook marketing te halen, passen wij onze lesstof ook zelf toe. Sterker nog: pas wanneer het ons heeft geholpen, passen we een techniek toe in de lesstof.


Daarnaast hebben wij Suzan van Heck uitgenodigd om samen met ons deze unieke challenge op te zetten. Suzan tilt al sinds 2013 ondernemers naar een hoger niveau met haar kennis over het Google platform. Een ware expert! 


Met deze 5-daagse Facebook & Google Advertentie Funnel Challenge willen we jou uitdagen om samen met ons jouw marketing funnel effectief in te richten.


Doe jij mee?

Mark Bongers & Suzan van Heck

& Het hele team van Mark Bongers Academy

Het is volledig gratis en je kunt direct starten

"Facebook en Google zijn voor online adverteren met afstand de belangrijkste online platformen. Deze worden echter veel te vaak onafhankelijk van elkaar ingezet. Tijdens deze Challenge ontdek je de kracht van een optimale afstemming tussen beiden."

Uitstekend gemotiveerde enthousiaste lesgevers. Heel goed gestructureerde mastery opleiding. Een nieuwe wereld ging...

Geplaatst door Katlijn De Koninck op Vrijdag 3 juli 2020

Iedereen zegt van alles over Mark Bongers. Een ding is voor mij zeker: zijn team en hij weten zo’n beetje alles wat er...

Geplaatst door Rene Voortwist op Dinsdag 22 september 2020

Wie Jarig is, Trakteert! 🎉18 april is mijn verjaardag dus geven een volledige Facebook en Google Advertentie cursus t.w.v. €997,- GRATIS weg!

Wat kun je van deze cursus verwachten? Wat gaan we behandelen? 

1. Challenge-week met 5 live trainingsdagen

✅  Ma 19 april om 10:00u - 12:00u Challenge Dag 1:

Het Geheim van een Succesvolle Advertentiestrategie voor Facebook in combinatie met Google.

Di 20 april om 10:00u - 12:00u - Challenge Dag 2: 

Opstellen van de Perfecte Facebook Conversie Campagne (leads)

✅ Woe 21 april om 10:00u - 12:00u - Challenge Dag 3

Opstellen van je eerste Google Ads Campagne (directe verkopen)

Do 22 april om 10:00u - 12:00u - Challenge Dag 4:

De Gouden Combinatie – deel 1/2: Facebook Remarketing Campagne

Vr 23 april om 10:00u - 12:00u - Challenge Dag 5: 

De Gouden Combinatie – deel 2/2: Google Remarketing Campagne

2. Compleet E-learning Programma

Bestaande uit 26 modules welke verdeeld over 3 weken toegankelijk worden gemaakt voor jou. 

Iedere video heeft zijn eigen huiswerkopdrachten, zodat we stap-voor-stap alles in orde maken om jouw Facebook en Google advertenties te lanceren! Onderstaand alle modules:

Facebook Ads

Google Ads

Week 1: 30 maart - 2 april 2021

 1. De Facebook Business Manager instellen
 2. Werken met social media sales funnels
 3. Werken met landingspagina's voor Facebook Ads
 4. Installeren van de Facebook pixel en Conversion API
 5. Voorbereidingen voor adverteren op Facebook
 6. Aanmaken en configureren conversiegebeurtenissen


Week 2: 6 april - 9 april 2021

 1. Maken van doelgroepen voor Facebook ads
 2. Schrijven van converterende advertentieteksten
 3. Kiezen van het juiste advertentiemateriaal


Week 3: 12 april - 16 april 2021

 1. Hoe is een Facebook advertentiecampagne opgebouwd
 2. Opzetten van je eigen Facebook campagne
 3. Beoordelen van advertentieresultaten
 4. Opschalen van je Facebook advertenties


Week 4: CHALLENGE WEEK

Week 1: 30 maart - 2 april 2021

 1. Introductie
 2. Google Ads account aanmaken
 3. Wat is zoekmachine marketing?
 4. Google Ads campagnetypen
 5. De marketing- en salesfunnel
 6. De voordelen van Google Ads


Week 2: 6 april - 9 april 2021

 1. Doelgroepen & doelstellingen
 2. Google Analytics instellen
 3. Landingspagina's voor Google advertenties
 4. Bepaal je zoekwoorden


Week 3: 12 april - 16 april 2021

 1. Google Ads Campagne opzetten
 2. (Remarketing) doelgroepen toevoegen
 3. Eerste resultaten analyseren & opschalen


Week 4: CHALLENGE WEEK

3. PDF werkboek

Je ontvangt het Handboek voor de 5-Daagse Facebook en Google Ads Challenge. Een praktisch werkboek (60 pagina’s) met daarin de belangrijkste stappen wanneer je effectief wilt adverteren op Facebook en Google.

4. Community support

Je wordt toegevoegd aan de Challenge-community waarin je terecht kunt met al je vragen. In de hele maand april kun je starten met de voorbereidingen voor de Challenge week, ontvang je het werkboek en krijg je toegang tot alle videotrainingen. 

5. Gratis toegang tot Adpage

Met Adpage kun je zonder technische kennis, super snelle landingspagina's en salespagina's (laadtijd < 1 sec.) voor je Facebook en Google advertenties maken. Laadtijd is een belangrijke succes factor voor je Facebook en Google Ads. Hoe korter de laadtijd hoe meer leads en klanten.

6. Volledige Apple Update Kit

Hiermee kun jij eenmalig op de juiste manier stap-voor-stap de Facebook pixel en Conversion API instellen om ervoor te zorgen dat jouw Facebook advertenties 100% meetbaar zijn.

Het is volledig gratis en je kunt direct starten

Wat anderen zeggen over onze Online Challenge