meer rendement uit je Facebook & INstagram advertenties?

Ontdek hoe je winstgevend adverteert op Facebook en Instagram dankzij de Facebook Business Mastery!

Winstgevend adverteren op Facebook?

Bereik is de basis voor het succes van je Facebook campagne. Heb je geen bereik, dan zal je ook geen klanten uit Facebook krijgen. 


Het is eigenlijk heel simpel: hoe meer bereik met je Facebook advertenties hoe meer leads, meer klanten en dus ook meer omzet.


Gaat het dan alleen om het vergroten van je bereik? Nee. Sterker nog: 


"Je Facebook marketing is zo sterk als de minst effectieve stap in jouw campagne."

Je kunt je Facebook campagne vergelijken met een domino. Staan er twee stenen in de domino van 100 stenen te ver uit elkaar, dan valt de domino niet helemaal om. Ook al staan 98 van de 100 (98%) stenen goed. 


Zo werkt het ook bij je Facebook campagnes. Staat een stap in je Facebook campagne niet goed, dan zal je nooit je doelstelling behalen.


Al jaren helpen wij ondernemers om alle stappen van hun Facebook campagnes te optimaliseren voor het maximale resultaat. Wij merken dat ondernemers zich blind staren op het bereik, likes, reacties en deelacties. Maar dat doet er niet toe.


Wij specialiseren ons op resultaat-gerichte Facebook campagnes, ROAS (Rendement op advertentie-uitgaven), conversie optimalisatie, copywriting en passen deze kennis zelf op dagelijkse basis toe. 

Nr. 1 Statistiek = rendement op Facebook Advertentie-uitgaves (ROAS)

Voor iedere €1,- die jij investeert in jouw Facebook campagnes wil je weten hoeveel euro jij terugverdient. Is dit €2, €3 of misschien €10? 


Het is ons in de afgelopen jaren gelukt onze Facebook Business Methodes te optimaliseren voor de hoogste ROAS. Hier zie je dan ook dat wij deze strategieën zelf met succes toepassen en jaarlijks onze omzet met 30% laten stijgen.

Deze methodes zijn ook effectief voor de campagnes van onze cursisten, die hiermee enorme ROAS teweeg brengen.

"Er is een wereld voor me open gegaan! Bij de cursus word je helemaal meegenomen in de wereld van Facebook en marketing. Niet alleen het technische aspect, maar ook de psychologie van marketing. Het belangrijkste is nog dat ik inmiddels van een startende onderneming in een paar maanden tijd dankzij Facebook naar een winstgevende onderneming ben gegaan! Dat was zonder deze cursus niet gelukt, daar ben ik van overtuigd!

- Cindy de Jonge-Haveman

Wist je dat het aantal Facebook gebruikers in Nederland nog steeds groeit?

Zelfs het afgelopen jaar wist Facebook nog te groeien met 199.000 dagelijks actieve gebruikers. Dat is net zoveel als de stad Breda aan inwoners heeft!


Bovendien heeft Facebook (7,3 miljoen) 2 keer meer dagelijks actieve gebruikers als Instagram (3,7 miljoen) en Youtube (3,1 miljoen). Daarbij is het belangrijk om te benoemen dat Instagram onderdeel is van Facebook en we daarom Instagram gebruikers kunnen benaderen vanuit het advertentiesysteem van Facebook.

Het klopt dat de jeugd meer actief is op Instagram. Maar wie koopt daadwerkelijk een product bij jou? Is dat iemand van 15? 16? Of bevindt jouw doelgroep zich in de 'oudere' categorie?


En al zou Instagram populairder zijn dan Facebook, kijk even hierboven. Instagram is dus onderdeel van Facebook! Het maakt dus niets uit of jouw doelgroep aanwezig is op Facebook of Instagram. We kunnen ze hoe dan ook bereiken. Het enige wat we hoeven te doen is een vinkje aan of uit zetten 😉.

Praktijk: van €60.000 naar €200.000 omzet!

Eddy Wakker geeft in de afsluitende ronde van de Facebook Business Mastery aan dat hij dankzij de toepassing van de Facebook advertentie methodes uit de training zijn jaaromzet wist te verhogen van €60.000 naar €200.000


⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️  

"Uiteindelijk is de training zo ontzettend waardevol geweest voor mijn bedrijf en voor de groei van mijn bedrijf"

Adverteer succesvol op Facebook en Instagram dankzij de FbM!

Al jaren spenderen wij wekelijks meer dan €10.000,- aan Facebook advertenties en weten wij hiermee miljoenen euro's omzet te realiseren. 


Het succes van onze campagnes is niet op toeval berust, maar op bewezen campagne strategieën en technieken. Wij weten precies wat werkt en niet werkt als het gaat om adverteren op Facebook en Instagram.


Heel pijnlijk, maar we hebben ondernemers letterlijk geld zien weggooien door het gebruik van verkeerde Facebook advertentietechnieken. Natuurlijk zien we ook bedrijven exponentieel groeien bij het gebruik van de juiste technieken. Sommigen met enkele duizenden euro's omzet per maand en anderen met miljoenen euro's per maand.


Al onze kennis, ervaringen en tools hebben we gebundeld in de Facebook Business Mastery en stellen we beschikbaar voor jou.

Mark Bongers

Eigenaar Mark Bongers Academy B.V.

Reserveer vrijblijvend een plek voor de FBM. We bellen je daarna voor een intakegesprek.

Wat zit er in de Facebook Business Mastery cursus?

🖥

👥

👨‍💻👩‍💻

4 Trainingsdagen 

Community & Coaching

Online leeromgeving

In groepen van 10 ondernemers. Inclusief video-opname. Trainingsdagen worden verdeeld over 3 maanden. 

3 jaar toegang tot de Ondernemers Community met wekelijkse coachingsessies.

3 jaar toegang tot de Online Leeromgeving met ±60u aan videotrainingen.

📘

🎓

Hardcopy Boek

Max. 10 deelnemers  

De Facebook Bijbel: 'Ondernemen op Facebook' bestaande uit 528 pagina's.

We houden de groepen klein, zodat we kunnen inzoomen op je bedrijf en je persoonlijk kunnen helpen.

1. Dit leer je tijdens de 4 live trainingsdagen (via Zoom):

✅  Dag 1 | Jouw social media marketing plan voor succes

We gaan GEEN marktonderzoek doen of een saai plan schrijven 😴. Wij leren je op basis van bewezen marketing strategieën, marketingpsychologie en marketingmodellen hoe jij een succesvol Social Media Marketing plan maakt. Een plan waarmee jij jouw concurrent voor blijft. Dit plan vertalen we concreet naar jouw Facebook campagne. Je weet dan precies welke materialen (teksten, foto's/video's, landingspagina's, etc.) je nodig hebt om succes te behalen. 🚀 

✅  Dag 2 | Uitvoeren (instellen) van je Facebook advertenties.

Hoe zorg je ervoor dat jouw Facebook campagne 100% meetbaar is? Welke doelstelling voor je campagne selecteer je? Hoe bereik je de mensen die bereid zijn te kopen (doelgroepselectie)? Aan welke eisen moet een doelgroep voldoen? Hoeveel budget moet je inzetten om succesvol te zijn? Hoe kun jij doelgroepen en advertentiematerialen A/B-testen? 


Tijdens deze trainingsdag leer jij het advertentiesysteem tot in de kleinste details kennen. Niets blijft geheim. Dit alles zonder dat je technische kennis nodig hebt. Je leert hoe je jouw campagne op de allerbeste manier instelt en live zet. Na deze cursusdag staan je campagnes live en ga jij de eerste resultaten direct zien.

✅  Dag 3 | Analyseren & Optimaliseren van Facebook Campagnes

Je adverteert nu op Facebook, maar hoe analyseer je de resultaten? Welke data en cijfers zijn belangrijk? Wanneer zijn resultaten goed? Veel ondernemers hebben geen idee hoe ze een campagne moeten analyseren. En hoe kun je een campagne optimaliseren als je de data niet kan lezen? Niet natuurlijk! 

Daarom leren wij jou analytisch skills waarmee je jouw advertentieresultaten tot in de detail kunt beoordelen. Hierdoor kun je concrete verbeterpunten definiëren om je campagne verder te optimaliseren.


Hoe ga je om met de mensen die interesse hebben getoond in je producten/diensten maar niet gekocht hebben? We leren je in deze dag ook de beste retargeting technieken toepassen om 'afhakers' alsnog te overtuigen.

✅  Dag 4 | Opschalen van je Facebook campagnes

Je adverteert nu op Facebook, maar hoe zorgen we nu voor een exponentiële groei? Daarvoor zijn opschaaltechnieken. Door het juist inzetten van deze technieken hebben ondernemers, zoals als jij en ik, hun omzet weten verdubbelen of zelfs vervijfvoudigen. Kun jij met €100 advertentiebudget, €1.000 omzet realiseren dan kun jij ook met €1.000 advertentiebudget, €10.000 omzet realiseren. Hoe je dat doet? Dat laten we je zien. Geloof mij dit zijn geen sprookjes, maar kei hard bewezen strategieën. 

✅  Lifetime toegang tot video-opnames van de trainingsdagen

Alle trainingsdagen worden opgenomen. Je ontvangt de volgende dag de video-opnames, zodat deze later zo vaak als je wilt kunt terugkijken. Dit is super handig als we jouw campagnes bespreken. Zo hoef je geen focus meer te hebben op het maken van de aantekeningen, die je later niet meer begrijpt. Maar kun jij je focussen op de stof. Hierdoor kun je onze feedback, tips en inzichten beter implementeren in jouw bedrijf.

Vandaag de eerste dag van de Facebook Business Mastery. Ik meende dat ik al wel iets wist. Maar Marc is een ware...

Geplaatst door Gisèle Rebel op Woensdag 23 oktober 2019

2. Waaruit bestaat de online leeromgeving?

Je krijgt 3 jaar lang toegang tot de online leeromgeving, die bestaat uit: ±60u aan hapklare (korte praktische) videotrainingen. Deze videotrainingen kan je in je eigen tijd en tempo bekijken in een afgeschermde leeromgeving waar jij een inlog voor krijgt. 


Altijd up-to-date met de 100% actualiteitsgarantie. Verandert er iets binnen het Facebook advertentiesysteem? Dan zorgen wij ervoor dat de video's geüpdatet worden. Zo loop je nooit het risico dat de kennis niet meer toepasbaar is.

Facebook Instellingen

Facebook SEO

Algoritme van Facebook

Facebook Content strategie

Het juist instellen van je Business Manager, Advertentieaccount en FacebookpaginaHoe zorg je ervoor dat jouw website goed ingericht is voor het algoritme van Facebook? Hoe beter je dit doet, hoe relevanter jij bent voor Facebook

Hoe bepaalt Facebook wie je berichten ziet? Waarom krijg jij bepaalde advertenties te zien. Dit begrijpen is essentieel voor organisch succes!

Hoe zorg je voor het maximale bereik van je organische berichten? Welke content wordt gewaardeerd door Facebook en welke niet?

Facebook ads strategie

Facebook ads funnels

Landingspagina's

Conversieoptimalisatie

Hoe creëer jij een onderscheidende Facebook advertentie strategie waarmee jij jouw concurrenten achter je laat?

Hoe pas jij het See, Think, Do, Care model toe. Welke advertenties laat jij je doelgroep zien om hen te overtuigen van jouw producten?

Hoe maak jij landingspagina's voor jouw Facebook campagne? Wat zet je er wel en niet op? Welke structuur heb je nodig?

Welke beïnvloedingstechnieken kun jij gebruiken voor je Facebook campagne en/of landingspagina.

Budget bepaling

A/B-testen

Copywriting

Doelgroepen

Hoeveel budget kun jij het beste inzetten om je doelstellingen te behalen? Met kleine budgetten kun jij al grote resultaten behalen.

Kom erachter wat voor jouw bedrijf wel en niet werkt. Door het juist toepassen van A/B-testen optimaliseer je jouw Facebook campagnes.

Hoe schrijf jij advertentieteksten van kop tot staart die de hoogste doorklikratio's en conversies tot gevolg hebben?

Hoe formuleer jij je doelgroep? Hoe groot moeten deze zijn? Wat zijn de beste doelgroepen om te benaderen?

Facebook ads Hacks

ANalyseren ads

Opschaaltechnieken

Facebook Shops

Ontdek de belangrijke details die de meeste mensen vergeten, maar wel enorm belangrijk zijn voor het resultaat

Hoe analyseer je jouw Facebook campagnes? Welke scores zijn belangrijk? Hoe optimaliseer je deze scores?

Hoe zorg je ervoor dat jij het maximale uit je Facebook advertentiecampagne haalt? Ontdek alle  opschaaltechnieken.

Hoe maak je jouw webshop binnen Facebook. En hoe zorg je ervoor dat je meer verkopen uit deze shop haalt?

Facebook ads voor webshops

Instagram ads strategie

Instagram Stories en reels

Influencer marketing

Wat zijn de beste Facebook campagne strategieën om het maximale rendement te halen? (Verhogen van je ROAS)

Facebook en Instagram zijn twee verschillende platformen. Maar hoe kun jij het beste adverteren op Instagram? Wat werkt wel en wat niet?

Waarvoor gebruik je Instagram Storie/Reels advertenties en hoe haal je het meeste uit je deze advertenties?

Hoe vind je goede influencers? Wat zijn do en don't bij influencer marketing? En hoe gebruik je influencers zo dat het jou geld oplevert?

⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️  

Afgelopen week heb ik de cursus bij de Mark Bongers Academy afgerond. Het was erg leuk en leerzaam. Het tempo van de...

Geplaatst door Milonne van der Burg op Vrijdag 7 juni 2019

Bonussen die jij als deelnemer ontvangt:

Hardcover boek ‘Ondernemen op Facebook’ (528 pagina’s)

Hoe vaak heb ik de laatste tijd ondernemers niet horen roepen dat ik gek ben. Ik heb maandenlang gewerkt aan mijn eigen boek, om deze vervolgens niet te verkopen. Nee, echt niet. Kijk maar op internet, mijn boek is nergens te koop. Dit komt omdat ik deze exclusief heb geschreven voor leden van de Facebook Business Mastery.

Toegang tot eenvoudige landingspagina-tool

All-in gebruik van een eenvoudige tool voor het maken van landingspagina's tijdens de training, volledig Apple update proof, dankzij de geïntegreerde Conversion API.

Toegang tot blauwdrukken van goed converterende landings- en salespagina’s

Een succesvolle campagne op Facebook en Instagram kan niet zonder een landings- of salespagina. In de afgelopen jaren hebben wij honderden varianten getest. Hierdoor hebben wij blauwdrukken ontwikkeld die bewezen succesvol zijn. Als deelnemer van de Facebook Business Mastery krijg jij toegang tot al deze blauwdrukken.

Video-opnames van alle Live-dagen

Geen focus op aantekeningen, maar op leren en doen! Video-opnames van de live dagen, inclusief alle feedback op jouw campagnes.

Exclusief toegang tot onze community

3 Jaar lang online coaching en support bij al je vragen als lid van de Mark Bongers-community met wekelijkse coachingsessies. Tijdens deze sessies kun je persoonlijk jouw vragen aan onze marketingexperts stellen. We kunnen dan op je beeldscherm meekijken.

Dit is wat ondernemers zeggen die jou al voor gingen:

Krijg tot 30% korting op de Facebook Business Mastery

Goed nieuws voor ondernemers, werknemers en zelfstandige in Vlaanderen. Wij zijn officieel dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Dit betekent dat Vlaamse ondernemers financiële steun krijgen van de Belgische overheid bij aankoop van trainingen van Mark Bongers Academy


Hierdoor heb je recht op 20% of 30% korting, afhankelijk van de grootte van de onderneming.

De INvestering voor de Facebook Business mastery?

Als ondernemer kun je niet meer zonder kennis over Facebook marketing. Laat je dus niet voorbij lopen door je concurrentie.

basis

Premium

€3.997,-

€4.997,-

 ✔ 4 live trainingsdagen via Zoom en opnames


 ✔ 1 jaar toegang tot het online Facebook & Instagram Business Programma


 ✔ 1 Jaar toegang tot de Facebook ondernemerscommunity


 ✔ Persoonlijke feedback van experts voor jouw advertentiecampagnes


 ✔ Community support (wekelijkse Q&A), feedback, netwerk en leer van andere ondernemers


 ✔ Toegang tot checklisten, blauwdrukken van landingspagina's, advertenties en meer.


 ✔ Boek: 'Ondernemen op Facebook' bestaande uit 528 pagina's.

 ✔ 4 live trainingsdagen via Zoom en opnames


 ✔ 3 jaar toegang tot het online Facebook & Instagram Business Programma


 ✔ 3 Jaar toegang tot de Facebook ondernemerscommunity


 ✔ Persoonlijke feedback van experts voor jouw advertentiecampagnes


 ✔ Community support (wekelijkse Q&A), feedback, netwerk en leer van andere ondernemers


 ✔ Toegang tot checklisten, blauwdrukken van landingspagina's, advertenties en meer.


 ✔ Boek: 'Ondernemen op Facebook' bestaande uit 528 pagina's.

Als ondernemer kun je niet meer zonder kennis over Facebook marketing. Laat je dus niet voorbij lopen door je concurrentie.

⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️  ⭐️