KMO-Portfeuille

Wij zijn officieel dienstverlener voor de KMO-portefeuille.

Dit betekent dat Vlaamse ondernemers tot 30% korting kunnen ontvangen bij aankoop van trainingen van Mark Bongers Academy.

WAT IS DE KMO-PORTEFEUILLE?

Het is een steunmaatregel waardoor je, als Vlaamse ondernemer, financiële steun krijgt van de Belgische overheid bij de aankoop van diensten die de kwaliteit van jouw onderneming verbeteren. Dit geldt ook voor de trainingen van de Mark Bongers Academy!

HEB JE RECHT OP 20% OF 30% KORTING?

  • Bedrijven met minder dan 50 fulltime werknemers hebben recht op 30% steun (tot maximaal € 10.000).
  • De subsidie van 20% geldt voor alle ondernemingen die tussen de 50 en 250 fulltime werknemers hebben. De maximale vergoeding is € 15.000.

HOE VRAAG JE SUBSIDIE AAN?

Uiteraard kom je alleen voor steun in aanmerking als kmo of bij het beoefenen van een vrij beroep. Ben je nog niet geregistreerd? Doe dit dan via www.kmoportefeuille.be.

Voordat je een kmo-aanvraag indient, moet je je eerst aanmelden voor deelname aan een online training. Je hebt tot uiterlijk 14 dagen na de start van de training om je aanvraag in te dienen. Omdat je de training op onze locatie in Nederland volgt wordt de btw door Mark Bongers Academy verlegd. Deze staat dus niet op de factuur.

Het registratienummer van Mark Bongers Academy is: DV.O237277. Via je persoonlijke omgeving op de KMO-website kun je de status van de aanvraag volgen.

STAPPENPLAN VOOR AANVRAGEN KMO-SUBSIDIE (FACEBOOK BUSINESS MASTERY)

STAP 1: INSCHRIJVEN OPLEIDING EN OPSTELLEN FACTUUR

Je inschrijving hebben we zojuist telefonisch besproken en heb ik via de mail bevestigd. Via een aparte mail ontvang je de volledige factuur van de Facebook Business Mastery.

STAP 2: SUBSIDIE AANVRAGEN

Je vraagt direct na je aanmelding de subsidie aan. Dit doe je via deze link: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille Klik aan de rechterkant op de roze knop “Aanvragen”. Vraag je voor de eerste keer een subsidie aan? Registreer je onderneming dan eerst. Doe dit via deze link: www.kmo-portefeuille.be Ga naar het tabblad “Aanvraagprocedure”. Klik bovenaan op “Registreren”.

STAP 3: BEOORDELING SUBSIDIE AANVRAAG

Wij (Mark Bongers Academy) controleren en bevestigen je aanvraag.

STAP 4: BETALING VAN HET CURSUSBEDRAG

Je betaalt je eigen aandeel van de cursusinvestering. Het bedrag stort je op de KMO- portefeuille rekening (uiterlijk binnen 30 dagen na aanvraag). De overheid stort vervolgens ook de subsidie op deze rekening.

STAP 5: BETALING VAN DE FACTUUR

Zodra de Belgische overheid haar deel op de KMO rekening heeft gestort betaal je de factuur. Dit doe je via de KMO-portefeuille rekening, aan de Mark Bongers Academy. De betaling voldoe je vóór het volgen van de eerste cursusdag.

STAP 6: VOLGEN VAN DE OPLEIDING

Jij of een medewerker volgt de Facebook Business Mastery bij ons op locatie in Uden.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over de KMO portefeuille? Neem dan contact met ons op via:

T: 0413-395241
E: info@markbongers.nl