Wij zijn Mark Bongers Academy

Sinds 2015 helpen wij ondernemers en professionals om succesvolle Facebook advertentiecampagnes te bedenken, maken en opschalen.

In deze vijf jaar hebben we duizenden cursisten mogen helpen en hebben we mogen ervaren wat een enorme invloed Facebook en Instagram kunnen hebben op het resultaat van bedrijven. Vooral zelfstandigen en MKB-bedrijven profiteren van de kracht van Facebook. En dat vinden we geweldig om te zien.

We zijn in Nederland marktleider op het gebied van Facebook en Instagram trainingen en opleidingen. Dit hebben we bereikt door continu te blijven investeren in onze kennis en vaardigheden.

Behalve dat wij met onze trainingen en opleidingen ondernemers helpen om alles uit hun Facebook marketing te halen, passen wij onze lesstof ook zelf toe. Sterker nog: pas wanneer het ons heeft geholpen, passen we een techniek toe in de lesstof. Hierdoor zijn onze trainingen enorm praktisch en resultaatgericht. Altijd ontstaan uit de praktijk en altijd volledig geactualiseerd. Wij geloven niet in generalisten, maar in specialisten. Daarom zijn we als opleider volledig gespecialiseerd in Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp Marketing.

Ons Team

Hallo! Wij zijn het enthousiaste Mark Bonkers Academy team en stellen ons graag even aan je voor.

Eigenaar

Mark Bongers

Laat Facebook niet aan je voorbij gaan!

Mark Bongers (1986) is gepassioneerd Facebook marketeer en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want Facebook ontwikkelt continu. Dat maakt het vakgebied ook zo leuk. Marks kennis over Facebook marketing leidde in 2015 tot de oprichting van Mark Bongers Facebook marketing academy. Met zijn bedrijf helpt Mark al 5 jaar lang honderden ondernemers, artiesten en marketeers in binnen- en buitenland met het behalen van meer resultaat uit het zakelijk gebruik van Facebook.
Facebook Marketing Specialist & Trainer

Wout Roosjen

"Deze nuchtere Brabander helpt jou om jouw advertenties naar een hoger niveau te tillen!"

Hi! ???? Mijn naam is Wout Roosjen. Sinds oktober 2020 werkzaam binnen het team van Mark Bongers Academy als Facebook Marketing Specialist & Trainer.

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd ???? in Eindhoven en ik heb tijdens deze studie mijn passie gevonden voor Social Media in combinatie met coaching. Ik ben erg blij dat ik nu deze twee aspecten kan combineren om ondernemers te helpen met hun advertentieresultaten en ondernemingsdoelen.

Op de dagen dat ik training geef ga ik graag met jullie in gesprek en brainstormen we over de mogelijkheden voor je bedrijf. Als ik geen cursus geef dan ben ik achter de schermen aan het werken om de trainingen te verbeteren en lever ik support aan mensen die nog met vragen zitten.

Tot snel!

Commercieel Manager

Stijn van Hout

“Creëer waarde voor jouw (potentiële) klanten door het juist inzetten van Facebook en Instagram marketing“

Stijn van Hout (1996) behaalde in de zomer van 2017 zijn Bachelor of Business Administration aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tijdens zijn studie wist hij al dat online marketing zijn vakgebied zou worden. Dit is dan ook de reden dat hij al 2 jaar ervaring heeft opgedaan als online marketeer voor een sportcentrum en fysiotherapie-praktijk. Als jonge, gepassioneerde online marketeer heeft hij ervaring op gebied van SEA, SEO, en Facebook marketing. Na zijn studie heeft hij zich het afgelopen jaar bij Mark Bongers Academy gespecialiseerd in Facebook Messenger marketing.
Max-van-Kalken-Online-Marketeer-team
Online Marketeer & Trainer

Max van Kalken

"Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen"

Hi! Mijn naam is Max van Kalken. Bij Mark Bongers Academy ben ik sinds december 2020 werkzaam als Online marketeer & Trainer.

De passie voor marketing vindt zijn oorsprong in de foodsector. Vanuit deze passie ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van online marketing, en zo… Social media. Je kan er niet meer omheen! Social media is een belangrijk onderdeel geworden van de marketingmachine ⚙️. Ik sta paraat om ondernemend Nederland te helpen bij het bereiken van nieuwe hoogtes ????.

De avonduren & het weekend breng ik graag door in mijn sociale kring. Daarnaast verlies ik mij wel eens in het bingwatchen van een serie. Geboren in het gezellige Brabantse Deurne & woonachtig in de oudste (& mooiste) stad van Nederland, precies… Nijmegen!

Klantenservice & Content specialist

Esther Jacobs

“Net dat extra stapje zetten tijdens een gesprek met een cursist, zodat ook het volgende probleem in de toekomst al opgelost wordt."

Esther Jacobs (1989) is momenteel bezig met haar HBO opleiding Communicatie. Tijdens deze opleiding heeft ze grote interesse gekregen voor content creatie, online communicatie en relatiemanagement. Het afgelopen jaar is ze werkzaam geweest voor een detacheringsbureau. Hier was Esther naast haar werk als intercedent verantwoordelijk voor de inzet van social media om hiermee het organisch bereik te verhogen en de openstaande vacatures onder de aandacht te brengen. Daarnaast werkt ze als blogger voor een reisplatform. Bij Mark Bongers Academy werkt ze als Klantenservice medewerker en Content Specialist.
Facebook Marketing Stagiare

Eva Timmen

Hi allemaal, mijn naam is Eva Timmen en ik ben 23 jaar oud. Vorige week ben ik gestart met mijn afstudeerstage bij Mark Bongers Academy. De aankomende 20 weken zal ik mij voornamelijk bezig houden met het uitvoeren van mijn afstudeeronderzoek.

Tijdens mijn studie Commerciële Economie heb ik mijn interesse in online marketing ontwikkeld en daarom kijk ik er erg naar uit om veel te leren over Facebook marketing! ????

In mijn vrije tijd zit ik natuurlijk graag op social media, kijk ik regelmatig naar leuke series en houd ik van gezellige avonden met vriendinnen. ????