Wij zijn Mark Bongers Academy

Sinds 2015 helpen wij ondernemers en professionals om succesvolle Facebook advertentiecampagnes te bedenken, maken en opschalen.

In deze vijf jaar hebben we duizenden cursisten mogen helpen en hebben we mogen ervaren wat een enorme invloed Facebook en Instagram kunnen hebben op het resultaat van bedrijven. Vooral zelfstandigen en MKB-bedrijven profiteren van de kracht van Facebook. En dat vinden we geweldig om te zien.

We zijn in Nederland marktleider op het gebied van Facebook en Instagram trainingen en opleidingen. Dit hebben we bereikt door continu te blijven investeren in onze kennis en vaardigheden.

Behalve dat wij met onze trainingen en opleidingen ondernemers helpen om alles uit hun Facebook marketing te halen, passen wij onze lesstof ook zelf toe. Sterker nog: pas wanneer het ons heeft geholpen, passen we een techniek toe in de lesstof. Hierdoor zijn onze trainingen enorm praktisch en resultaatgericht. Altijd ontstaan uit de praktijk en altijd volledig geactualiseerd. Wij geloven niet in generalisten, maar in specialisten. Daarom zijn we als opleider volledig gespecialiseerd in Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp Marketing.

Ons Team

Hallo! Wij zijn het enthousiaste Mark Bonkers Academy team en stellen ons graag even aan je voor.

Eigenaar

Mark Bongers

Laat Facebook niet aan je voorbij gaan!

Mark Bongers (1986) is gepassioneerd Facebook marketeer en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want Facebook ontwikkelt continu. Dat maakt het vakgebied ook zo leuk. Marks kennis over Facebook marketing leidde in 2015 tot de oprichting van Mark Bongers Facebook marketing academy. Met zijn bedrijf helpt Mark al 5 jaar lang honderden ondernemers, artiesten en marketeers in binnen- en buitenland met het behalen van meer resultaat uit het zakelijk gebruik van Facebook.
Lars Senders Online Marketing Stagiaire
Online marketeer

Lars Senders

Hi! Mijn naam is Lars Senders, 22 jaar oud en woonachtig in Uden. Sinds 30 augustus 2021 werk ik bij Mark Bongers Academy. Deze periode ben ik gestart met een meeloopstage welke ik ben opgevolgd als online marketeer.

Vanaf het begin van mijn studie Commerciële Economie heb ik al grote interesse op het gebied van online marketing. In de komende periode hoop ik zo veel mogelijk te leren over Facebook marketing!

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en breng ik veel tijd door met mijn vrienden.

Commercieel Manager & Trainer

Wout Roosjen

"Deze nuchtere Brabander helpt jou om jouw advertenties naar een hoger niveau te tillen!"

Hi! Mijn naam is Wout Roosjen. Sinds oktober 2020 werkzaam binnen het team van Mark Bongers Academy als Commercieel Manager & Trainer.

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd in Eindhoven en ik heb tijdens deze studie mijn passie gevonden voor Social Media in combinatie met coaching. Ik ben erg blij dat ik nu deze twee aspecten kan combineren om ondernemers te helpen met hun advertentieresultaten en ondernemingsdoelen.

Op de dagen dat ik training geef ga ik graag met jullie in gesprek en brainstormen we over de mogelijkheden voor je bedrijf. Als ik geen cursus geef dan ben ik achter de schermen aan het werken om de trainingen te verbeteren en lever ik support aan mensen die nog met vragen zitten.

Tot snel!

Online marketing specialist & acquisitie

Nando Frijters

"Jouw onbenutte kansen zijn mijn drijfveer."

Mijn naam is Nando Frijters en ik ben verantwoordelijk voor het contact met ondernemers om te kijken wat wij als Mark Bongers Academy kunnen betekenen. In deze gesprekken kijken we samen naar de kansen en mogelijkheden om deze vervolgens maximaal te benutten.
📞 +31 13 808 0721
Vacature Social Media Marketeer
Vacature: Social Media Marketeer & Trainer

Kom jij bij ons werken?

Als Social Media Marketeer ben jij verantwoordelijk voor opzetten, analyseren en optimaliseren van onze social media campagnes, landingspagina's en funnels. Samen met het gehele team bedenk je de gaafste marketing acties die ondernemers helpen een impact te maken. Als we brainstormen over nieuwe acties of trainingen schieten bij jou de ideeën over advertenties, landingspagina's al door je hoofd en schiet de adrenaline door je lichaam om aan de slag te gaan.

Als Trainer adviseer en coach je cursisten om het maximale uit hun advertentiecampagnes te halen. Dit door middel van het verzorgen van trainingen en coachings sessies. Sparren met ondernemers over het verbeteren van hun online marketing processen vind je geweldig om te doen en geeft je voldoening. Niet alleen train jij je cursisten, maar leer jij ook van hun bedrijven en ondernemerservaring.

Bekijk de volledige vacature via: https://www.markbongers.nl/social-media-marketeer-vacature
Zie jij het al voor je? Mail je CV en motivatie naar info@markbongers.nl dan hebben we snel contact.

Bekijk vacature
Klantenservice & Content specialist

Esther Jacobs

“Net dat extra stapje zetten tijdens een gesprek met een cursist, zodat ook het volgende probleem in de toekomst al opgelost wordt."

Esther Jacobs (1989) is momenteel bezig met haar HBO opleiding Communicatie. Tijdens deze opleiding heeft ze grote interesse gekregen voor content creatie, online communicatie en relatiemanagement. Het afgelopen jaar is ze werkzaam geweest voor een detacheringsbureau. Hier was Esther naast haar werk als intercedent verantwoordelijk voor de inzet van social media om hiermee het organisch bereik te verhogen en de openstaande vacatures onder de aandacht te brengen. Daarnaast werkt ze als blogger voor een reisplatform. Bij Mark Bongers Academy werkt ze als Klantenservice medewerker en Content Specialist.
Online marketing specialist & acquisitie

Mike Louwrenssen

Kansen zien die bij ondernemers zijn blijven liggen geeft mij kracht. Veel ondernemers doen het liefste waar zij passie voor hebben en dat is niet altijd marketing. Daarom kijk ik graag mee wat we kunnen doen om toch deze kansen te benutten.

Kansen zien die bij ondernemers zijn blijven liggen geeft mij kracht. Veel ondernemers doen het liefste waar zij passie voor hebben en dat is niet altijd marketing. Daarom kijk ik graag mee wat we kunnen doen om toch deze kansen te benutten.
📞 +31 13 808 0535
📞 +31 6 19368877