Wij zijn Mark Bongers Academy

Sinds 2015 helpen wij ondernemers en professionals om succesvolle Facebook advertentiecampagnes te bedenken, maken en opschalen.

In deze vijf jaar hebben we duizenden cursisten mogen helpen en hebben we mogen ervaren wat een enorme invloed Facebook en Instagram kunnen hebben op het resultaat van bedrijven. Vooral zelfstandigen en MKB-bedrijven profiteren van de kracht van Facebook. En dat vinden we geweldig om te zien.

We zijn in Nederland marktleider op het gebied van Facebook en Instagram trainingen en opleidingen. Dit hebben we bereikt door continu te blijven investeren in onze kennis en vaardigheden.

Behalve dat wij met onze trainingen en opleidingen ondernemers helpen om alles uit hun Facebook marketing te halen, passen wij onze lesstof ook zelf toe. Sterker nog: pas wanneer het ons heeft geholpen, passen we een techniek toe in de lesstof. Hierdoor zijn onze trainingen enorm praktisch en resultaatgericht. Altijd ontstaan uit de praktijk en altijd volledig geactualiseerd. Wij geloven niet in generalisten, maar in specialisten. Daarom zijn we als opleider volledig gespecialiseerd in Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp Marketing.

Ons Team

Hallo! Wij zijn het enthousiaste Mark Bonkers Academy team en stellen ons graag even aan je voor.

Eigenaar

Mark Bongers

Laat Facebook niet aan je voorbij gaan!

Mark Bongers (1986) is gepassioneerd Facebook marketeer en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want Facebook ontwikkelt continu. Dat maakt het vakgebied ook zo leuk. Marks kennis over Facebook marketing leidde in 2015 tot de oprichting van Mark Bongers Facebook marketing academy. Met zijn bedrijf helpt Mark al 5 jaar lang honderden ondernemers, artiesten en marketeers in binnen- en buitenland met het behalen van meer resultaat uit het zakelijk gebruik van Facebook.
Online marketeer & Trainer

Wout Roosjen

"Deze nuchtere Brabander helpt jou om jouw advertenties naar een hoger niveau te tillen!"

Hi! Mijn naam is Wout Roosjen. Sinds oktober 2020 werkzaam binnen het team van Mark Bongers Academy als Facebook Marketing Specialist & Trainer.

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd in Eindhoven en ik heb tijdens deze studie mijn passie gevonden voor Social Media in combinatie met coaching. Ik ben erg blij dat ik nu deze twee aspecten kan combineren om ondernemers te helpen met hun advertentieresultaten en ondernemingsdoelen.

Op de dagen dat ik training geef ga ik graag met jullie in gesprek en brainstormen we over de mogelijkheden voor je bedrijf. Als ik geen cursus geef dan ben ik achter de schermen aan het werken om de trainingen te verbeteren en lever ik support aan mensen die nog met vragen zitten.

Tot snel!

Lars Senders Online Marketing Stagiaire
Stagiair Online marketing

Lars Senders

Hi! Mijn naam is Lars Senders, 22 jaar oud en woonachtig in Uden. Van 30 augustus 2021 tot 28 januari 2022 doe ik mijn meewerkstage bij Mark Bongers Academy. Deze 20 weken ga ik voor 50% meewerken binnen de organisatie en de andere 50% ga ik besteden aan het uitvoeren van mijn bedrijfsopdracht.

Vanaf het begin van mijn studie Commerciële Economie heb ik al grote interesse op het gebied van online marketing. In de komende periode hoop ik zo veel mogelijk te leren over Facebook marketing!

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en breng ik veel tijd door met mijn vrienden.

Ik kijk er naar een leerzame periode bij Mark Bongers Academy!

Commercieel Manager

Stijn van Hout

“Creëer ongekend veel waarde voor jouw (potentiële) klanten door het juist inzetten van (online) marketing“

Stijn van Hout (1996) behaalde in de zomer van 2017 zijn Bachelor of Business Administration aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tijdens zijn studie wist hij al dat online marketing zijn vakgebied zou worden. Dit is dan ook de reden dat hij al 2 jaar ervaring heeft opgedaan als online marketeer voor een sportcentrum en fysiotherapie-praktijk. Als jonge, gepassioneerde online marketeer heeft hij ervaring op gebied van SEA, SEO, en Facebook marketing. Na zijn studie heeft hij zich het afgelopen jaar bij Mark Bongers Academy gespecialiseerd in Facebook Messenger marketing.
Evelien van Tilburg - Mark Bongers Academy
Digital designer & Video creator

Evelien van Tilburg

Mijn naam is Evelien van Tilburg en ik ben sinds juni 2021 gestart als video & content creator bij Mark Bongers Academy. Als video creator ben ik vooral bezig met het schieten en editen van video’s wat vaak erg grote projecten zijn en ik dus in mijn eigen bubbel zit.

Mijn passie voor video editing is begonnen met het kijken van Youtube filmpjes, en door het aanschaffen van een camera en stabilisator is mijn grote hobby ontstaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden en familie, maak ik zelf ook video’s voor mijn eigen social media en sla ik een goede borrel niet over!

Vacature Social Media Marketeer
Vacature: Social Media Marketeer & Trainer

Kom jij bij ons werken?

Als Social Media Marketeer ben jij verantwoordelijk voor opzetten, analyseren en optimaliseren van onze social media campagnes, landingspagina's en funnels. Samen met het gehele team bedenk je de gaafste marketing acties die ondernemers helpen een impact te maken. Als we brainstormen over nieuwe acties of trainingen schieten bij jou de ideeën over advertenties, landingspagina's al door je hoofd en schiet de adrenaline door je lichaam om aan de slag te gaan.

Als Trainer adviseer en coach je cursisten om het maximale uit hun advertentiecampagnes te halen. Dit door middel van het verzorgen van trainingen en coachings sessies. Sparren met ondernemers over het verbeteren van hun online marketing processen vind je geweldig om te doen en geeft je voldoening. Niet alleen train jij je cursisten, maar leer jij ook van hun bedrijven en ondernemerservaring.

Bekijk de volledige vacature via: https://www.markbongers.nl/social-media-marketeer-vacature
Zie jij het al voor je? Mail je CV en motivatie naar info@markbongers.nl dan hebben we snel contact.

Bekijk vacature
Klantenservice & Content specialist

Esther Jacobs

“Net dat extra stapje zetten tijdens een gesprek met een cursist, zodat ook het volgende probleem in de toekomst al opgelost wordt."

Esther Jacobs (1989) is momenteel bezig met haar HBO opleiding Communicatie. Tijdens deze opleiding heeft ze grote interesse gekregen voor content creatie, online communicatie en relatiemanagement. Het afgelopen jaar is ze werkzaam geweest voor een detacheringsbureau. Hier was Esther naast haar werk als intercedent verantwoordelijk voor de inzet van social media om hiermee het organisch bereik te verhogen en de openstaande vacatures onder de aandacht te brengen. Daarnaast werkt ze als blogger voor een reisplatform. Bij Mark Bongers Academy werkt ze als Klantenservice medewerker en Content Specialist.
Klantenservice & administratie

Petra van Bree

Inspelen op de signalen die niet uitgesproken worden, waardoor iemand zich gehoord voelt. Dat geeft mij kracht.

Petra van Bree (1990) is afgestudeerd als Horeca ondernemer. Door het gezinsleven heeft ze dit achter zich gelaten en zette ze de stap naar verzekeringsadviseur. Hier heeft ze enkele jaren ervaring opgedaan, maar ze miste de uitdaging.

Petra weet goed overzicht te houden en haar verantwoordelijk te nemen. Ze kan goed risico’s inschatten en kan schakelen wanneer dit nodig is. Deze eigenschappen heeft haar geleid tot de Mark Bongers Academy. Ze werkt hier als Klantenservice medewerker.

In haar vrije tijd is Petra een echte bourgondiër. Ze houdt van een hapje en een drankje en ze geniet van de tijd met haar gezin.